Vánoční oddílovka 21.12 2008

Důvodem naší vánoční oddílovky byla nehoda na naší junácké klubovně,kvůli které jsme museli několik dnů před vánočním pochrapem vymyslet a uskutečnit tuto oddílovou na,které byla vcelku hojná účast.

Sešli jsme se 21 prosince 2008 v 15 hodin.Názvem naší oddílovky byl ‘‘Po stopách třech králů.Celá oddílovka  byla rozdělena na několik stanovišt‘,celkem byly 4 stanoviště a na každém stanovišti bylo něco co souviselo s putováním 3 králů za narozeným Ježíškem.V každé skupině byl jeden vůdce ,který měl na hlavě korunu a kolem sebe 4 děti.

V poslední řadě po splnění všech úkolů a obejítí všech stanovišt‘  jsme se odebrali k vánočnímu stromu ,kde sa odehráli scénky ,kterou si připravila každá skupina  při obchůzce stanovišt’:Po odebhrání scének jsme si zazpívali vánoční koledy a pak jsme šli do propadlin ,kde každý člen dostal dárek(hlavně Hrach dostal pěkný dárek)a zavedli jsme

mladé zpatky na klubovnu a staří zostali v propadlinách.V momentě kdy jsme došli ke klubovně tak sa vybalilo vanoční cukroví a každý ochutnal co jim maminky upekly.Ve večerních hodinách jsme hodili nástupu se zapálenýma prskavkama. A tak byl vyřešený problém na otázku‘‘Co teda ten Vánoční pochrap‘‘?

 Zapsal Lýtko

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..