5. turnaj KPS v kuželkách (jarní kolo) pátek – 19. 3. 2010

Tak proběhlo již 5. kolo tohoto stále více a více oblíbeného turnaje. Obliba se neprojevuje jen stále větším počtem účastníků, ale i diváků. Také ceny pro vítěze nejsou k zahození (letos knihy “999 turistických zajímavostí v ČR”) a diplomy pro první tři místa v obou kategoriích. Stokla st. navíc donesl jako bonus nejaků voňavů dřevěnů krabičku – nakonec sa z teho vyklubal velmi kvalitně zabalený pleskatý salám.

Na tomto turnaji padlo také závažné rozhodnutí a to, že Junák Ratíškovice (potažmo vybraný  kuželkářský tým KPS) se letos na podzim přihlásí do oficiální zimní odborářské kuželkářské soutěže. S myšlenkou přišel Joka ml. a proto bude “za trest” nadále činnost KPS v této věci koordinovat a organizovat. Z výsledků dnešního a podzimního turnaje vzejdou kandidáti na nominaci do Ratiškovické odborářské ligy. Problém bude trochu v tom, že tam se háže 15 x do plných a 15 x na dorážku, ale to snad nějak doladíme.

Letos také všichni účastníci obdrželi jako cenu útěchy samolepky s velikonoční tematikou. V přiložené tabulce  jsou kompletní výsledky a úplně nové rozdělení do kategorií podle výkonů zúčastněných borců a borkyň. Doufám, že se kategorie tzv. zažijí a všichni se tak vypracujem, že se nakonec sejdeme v červeném poli s názvem super-borci.     Palis

 

Výsledková listina

Fotogalerie

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..