Závod SaV – okresní kolo Veselí nad Moravou

Je sobota 24.4.2010, svátek má Sv.Jiří (patron skautů). Dnes jsme se sešli na autobusovém nádraží v Ratíškovicich v nádherném čase 6:40 ráno, jelikoz v 6:48 nám jel bus do Vlkoše, kde jsme přesedli na vlak do Veselí. Tam začínal naš závod. Přijel bus a děcka nasedli. V buse bylo hodně lidí kvůli Kyjovské 50. Při příjezdu do Vlkoše jsme museli čekat asi 20min na vlak. Děcka se trochu vyblbli: dokonca nás oslovil strojvedouci ´´ Nazdar bratři´´  a nám bylo jasné, že je to bývalý skaut. V čas dojel náš slíbený vlak, nasedli jsme do něj a čekali jsme 25min, než dojedem do Veselí.  Ve Vracově jsme také potkali naše staré známé. Hned co naši známi nasedli, dojeli jsme do Veselí. Ve Veselí jsme šli směrem ke skautské klubovně, kde jsme se zapsali a HURAA do závodu. Hrach zůstal a pomáhal na závěrečném táboráku a Já (Kakao) jsem šel na stanoviště.

Celkový počet družstev vlčat byl 7. My jsme sestavili tři hlídky ve složení  Jaguáři (5.místo) – Křeček, Kuba, Mareček a Jóža  Sokoli(4.místo) – Lukas, Timba, Vojta a Adam  Krokodýlci (jako nepostupová hlídka na 2. místě) Flip, Tomík, Zajíc.

Celý závod jsme zdárně zvládli a kluci si poradili i v disciplínách, kterým moc neholdujeme, jako jsou kytičky a vaření. Po celou dobu svítilo slunce a ke konci jsme byli všichni krásně opálení.

Losování pořadí

Hlášení hlídky na stanovišti

jedním z úkolů bylo donést balónek v celku do cíle.

je libo Brambůrku?

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..