Vánoční pochrap 20-21.12. 2013 – Tuláci

Ani v roce 2013 se Tuláci neošidili o suprovou akci, kterou je bezpochyb Tulácký Vánoční pochrap.

Letos břemeno příprav statečně nesli Krokodýlci (rádci) a jako jeden ze starších vedoucích musím říct, že byl vyvedený – ale co je nejdůležitější myslí si to aj děcka!

Před zahájením všichni prošli procesem odbavení u dveří. Letos se nám sešlo rekordní množství cukroví a sladkostí – děkujeme. Než jsme se vydali k Vánočnímu stromu (kam se chodí snad už od dob vzniku oddílu, což by mohlo být i 30 let) jsme zahráli pár her a zpívali koledy, tentokrát kytaru nahradily housle. Musel se ten zpěv přece trochu natrénovat, ať to pak trochu vypadá.

Cesta za stromem nebyla tak jednoduchá, jak ratolesti čekali. Rozdělily se do dvojic, kde jeden plnil úlohu navigátora a druhý slepce. Po zdárném absolvování pouti jsme utvořili kruh, zde jsme zapěli něco málo koled a postupně byl každý obdarován Ježíškem,který nám všem pod Vánočním stromem Tuláků něco nechal.

Když jsme se společně vrátili z lesa, utíkal čas dál a byla tu ,,Štědrovečerní´´ večeře i s přípitkem. Všechno klapalo vesele dál, než přišla na řadu večerka a po ní se jako blesk z čistého nebe moselo začat uklízet klubovnu.

Doufám, že i další pochrapy a akce budou takto vydařené 😉

Frenký

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..