Okresní jamboree 2010

Tak jsme se vydali o víkendu 12.-13.6.2010 do Vřesovic, abychom se zúčastnili okresního jamboree, tedy setkání skautů ze všech koutů našeho okresu.

Naše výprava o dvaceti členech se přes Kyjov dopravila nacpaným autobusem do Vřesovic, kde jsme zahájili pochod k chatě Radost. Cestou už jsme poznali, že komárů se letos opravdu urodilo. Na místě samém se nakonec sešlo přes sto lidí, což slibovalo výbornou akci. Večer jsme ještě po skupinkách hráli hry na seznámení a potom už jsme uléhali do rozpálených chatek.

Ráno se rozběhla hra, která od zúčastněných chtěla, aby pomohli vrátit důležitý krystal Atlantiďanům, kterým byl ukraden. Počasí bylo výborné, hry zábavné a díky promíchání lidí z různých středisek došlo k navázání kontaktů. Po obědě následovala výprava do okolních kopců Chřib, načež celou hru završila velká bojovka s vodou v lese.

Po večeři se pomalu začala stahovat mračna a ze závěrečného ceremoniálu už jsme běželi poklusem. Tři minuty potom, co za námi zaklaply dveře, se spustil neuvěřitelný liják a mezi chatkama tekla nová řeka.

Ráno jsme ještě strávili několik hodin rukodělkama, ale už jsme se pomalu balili a vyráželi směrem domů.

Myslím, že to byla vydařená akce, na kterou se všichni rádi znovu podíváme. A kdo tam nebyl se může podívat na fotky na:

http://picasaweb.google.cz/motl.tomas/Jamboree2010

http://picasaweb.google.com/cokapik/OkresniJamboree2010

http://picasaweb.google.com/joelp.gm/OkresniJamboree2010

Šam

Polsko přihláška.doc

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..