Únorový pochrap 11-12/2/2012 – Trojka

Sešli jsme se v sobotu na klubovně a na začátek si s námi rádci zahráli hry venku. Byla celkem zima a tak jsme pokračovali v klubovně. Po vyblbnutí jsme se dali do rukodělky – každý z nás si vyrobil svůj osobní erb z papíru. Celkem se nám to dařilo. Večeři jsme si tentokrát vařili sami a to bylo terno. Starší měli ruce svázané za zádama a museli mladší znavigovat jak uvařit ne uplně nejjednodušší jídlo – špagety. Vznikali celkem zajímavé příhody a hlášky, ale ty až pod zápisem. Po “výborné” večeři jsme se vydali na putování v okolí klubovny. Byla nám vysvětlena trasa kterou jsme museli absolvovat. Po cestě jsme nacházeli různé otázky a úkoly. Odpovědi jsme vepsali do křížovky a tak na závěr vyluštili název jedné hory. Pak už jsme jen roztáhli ležení a zalehli. Ráno nás čekal jen úklid klubovny a odchod domů.

Víte že:

– Když sáček špaget vložíme do hrnce, musíme na čtyři sáčky mít čtyři hrnce?

– Špagety vložíme do vroucí vody, ale můžete je vložit i do studené, pak vysušit a vložit do vřelé?

– Pokud jeden sáček špaget vaříme deset minut, tak čtyři sáčky vaříme čtyřicet minut (všelidové hlasování odsouhlasilo že to je fakt moc, ale aspoň půl hodiny by to vřít mělo!).

– Pokud špagety sem tam nezamícháte vznikne vám špalek – model datového kabelu?

– Černohnědí slimáci nejsou ve špagetách nic neobvyklím, když špagety necháte připéct? – a ten kastrol se fakt blbě umývá! …

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..