Magický pochrap 22/02/2018

Sešli jsme se v 17:00 u klubovny a  zahájili celý pochrap oddílovým pokřikem “Keep smiling!”, což znamená stále s úsměvem a to pro nás platí na každé akci. Jelikož byla strašná zima, tak jsme si dali jednu zahřívací hru venku, ale pak jsme se šli ohřát do klubovny. V klubovně jsme si zahráli pár her, ale pak jsme se museli zase vydat ven. Rozdělili jsme se na dvě skupiny, každý skupina dostala svoji trasu a čísla domů, u každého domu musela najít nebo nějakým způsobem získat kartu. (Karty pro nás byly velice důležité, bez nich přece nejde kouzlit!) Obě skupiny tento úkol zvládly na výbornou a tak se vrátily na klubovnu dohromady s 32 kartami…

Pak jsme si dali večeři a mohlo začít kouzlení. Vytvořili jsme skupinky o 2 až 5 a každá se naučila nebo si vymysela nějaké kouzlo, které pak předvedla přede všema. Kouzelnické představení se všem vyvedlo, ale taky nás unavilo natolik, že jsme si šli nachystat madračky a pomalu jsme se nachystali ke spánku. Tradičně jsme usínali u filmu.

Ráno byla pětice kluků více aktivní, než by měla být. Jinak řečeno, vstala 2,5 hodiny před budíčkem, což bylo asi okolo 5 hodiny. Za “odměnu” museli kluci rozdělat oheň a uvařit si čaj na snídani. Překvapivě se jim to povedlo, i když v čaji bylo asi tak půl kila popelu. Na snídani jsme měli bagety s džemem nebo máslem a čaj.

Po snídani jsme se rozdělili na skupiny, museli jsme pořádně uklidit celou klubovnu, poté jsme si zahráli hru Vlaky a někteří dobrovolníci už pomáhali v kuchyni s vařením oběda.

Na oběd jsme měli špagety po milánsku, ale jak už je zvykem, někteří si radší dali špagety jenom s kečupem nebo jenom se sýrem nebo se sýrem a kečupem nebo jenom suché. Po vydatném obědě jsme měli chvilku klid. Poté jsme se vydali na autobusovou zastávku a odjeli autobusem do Hodonína. V Hodoníně jsme navštívili výtvarnou dílnu, každý měl možnost si vyrobit nespočet výrobků, které si pak mohl odnést domů.

Pak už jsme se jenom vrátili ke klubovně pro batohy, udělali jsme poslední foto a mohli jsme jít domů dospát tyto náročné dva dny.

Zapsala MAYA

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..