Big Action 5

Celá akce je založena na kombinaci sportu a odpočinku za vzniku 24 hodinového NON STOP sportovního zápolení.

Již v páté ředě za sebou se konala Big Action. Sešla se zde takřka celé roverská družina Hoshoo, ale také přespolní skauti.Letošní Big Action byla v duchu floor ball. Ne snad proto, že by jsme to tak chtěli, ale nějak se tato hra stala nejhranější ze všech her.

Jestli si myslíte, že pokud se zúčastníte Big Action, že musíte probdít celých 24 hodin a bez zastavení hrát “sálové” hry, jste na omylu. Pokud chcete, můžete spát. Že si nedělám legraci můžete vidět na následujících fotkách. Proto taky je v seznamu co s sebou onen spacák. A není to žádný hřích. Na letošní akci spali skoro všichni. A když myslím skoro všichni, tak tím myslím všichni kromě mě :-)))). Ne že bych měl takovou fyzičku, nebo že bych byl zvyklý flámovat dlouho do noci, ale Pískle nám (mě) uvařila tak dobrý čaj, že jsem si musel dát repete. No a když zbylo nějaké to Yogy, tak jsem si chodil nalévat čaj místo pití. Co v něm je, že můj mozek (tělo už ne) byl dlouho fit to netuším, ale Blesk si dala nějaký nakopávací a jí se taky nechtělo spát. Takže Hrachu: až se budeš učit na maturitu, čaj to jistí!!!

Jak již bývá zvykem na každé Big Action, i na této jsme si udělali čajovnu. Letos byla však výjimečná!Nevím, jestli se Pískle naučila dělat lepší čaje, nebo letos koupila jen samé super “vzorky”, ale každopádně všechny čaje co jsem ochutnal byly prostě excelentní! Proto Pískleti DÍK, DÍK, DIK. A doufám, že příště to bude alespoň stejně tak dobré jako letos.

Z vlastních zkušeností vím, že pokud jde spát, již se špatně vstává. Obzvlášť když je to hodinu před koncem celé akce. Ono se nechce dokonce ani na záchod. A tak se polehává stylem: “Jak byla ta poloha při které mě bolela jen pravá polovina těla? Na pravém boku? To je moc složité. Na to kašlu. ” Jasně, to byla trochu přehnané, ale není to moc daleko od skutečnosti.Nemusíte se ale bát, že by jste BA nezvládli. Blesk absolvovala tuto se skřípnutým nervem někde na páteři! Ale byly tam i takový, co chtěli hrát, když ostatní odpočívali. Prostě a jednoduše, funguje zde jistý druh anarchie. Hraji jen když já chci a co já chci. Samozřejmě se demokraticky vybere 1 hra, kterou chce hrát většina. Ale taky se mockrát stalo, že vznikl malý hlouček, kteří hráli úplně jinou.Tak to by asi bylo vše z naší exkurze na akci zvanou Big Action 5. Co dodat? Nikdo si nestěžoval, jíst bylo taky co a všichni to přežily ve zdraví! Tak snad jen nashledanou na Big Action 6.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..