Průzkum planety Vokvals

13. 3. 2010   Křenovice – Slavkov

Průzkum této planety jsme provedli společně s vesmírnými cestovateli z vesmírné lodě Elko. Na počátku této mise nás provázely technické problémy – přenašedlo, které jsme získali v Ratíškovicích se již poškodilo a nemohlo nás na planetu přenést.J ednotlivé týmy proto tvořily plány co nejvhodnější rakety, která by náš převoz zajistila.

Když jsme se konečně dostali na planetu jednou z postavených raket, zjistili jsme nemilou věc – jsou zde přemnoženy nám dosud neznámé druhy bakterií, které pokud se přichytí na člověka, po určité chvíli ho nakazí. Protože jsme nevěděli, jaké budou mít nemoci následky a průběh, snažili jsme se všichni bakterií zbavit tak, že jsme bakterii přichytili na někoho jiného. Nejvíce nemocná jsem samozřejmě byla já, protože se proti mě děti spikly.

Brzy nám na planetě došly zásoby jídla, přikročili jsme tedy k rozdělání ohně a vaření polévky. (Joe a Mucha před výpravou tvrdili, že má být hustá abychom se z ní hodně najedli, tak v ní opravdu stála lžíce.) K polévce jsme přikrájeli chléb a společně se naobjedvali.

Brzy jsme se vydali zas dál, neboť cesta z Křenovic do Slavkova nebyla zas až tak krátká. Protože dost foukalo, omezili jsme aj přestávky abychom moc nepromrzli. Pořádnou přestávku jsme si pak dopřáli až na nádraží, kde z automatu proudem tekla horká čokoláda. Unavení jsme nasedli do vlaku a uháněli do Vlkoše aj do Vracova.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..